Кой е тук?

В момента има 1 посетител в сайта

Свържете се с нас

pirate_big

Инспекционни огледала

Inspekcionno_ogledalo_web_1

Посетете нашите сайтове

logo

fdivers170

02

ПОРЪЧАЙ КАРТАТА

КАРТА И КАТАЛОГ НА 77 ПОТЪНАЛИ КОРАБИ

15 лв.

wreckmap

.
За нас

VJ

.
Проучване от въздуха
drone4.
Топилня за злато
Topilnq_za_zlato_hydroloc.
White's Coinmaster

coinmasterpro

Металотърсач
White's Coinmaster
 
.
Zond 12e

Георадар Zond-12e

Георадарна система - Zond 12e
XP Deus
deux_mini_hydroloc.com
XP Deus - Екстремно нова технология и недостижими възможност.
coil_hydroloc.com
Gravitator
White's Coinmaster Печат
800-0325
Цена: 450 лв.

Характерни черти:

 

  • Tone I.D –три различни аудио сигнала подпомагат определянето на категорията на обекта: нисък тон за желязо, среден за пръстени и бижута, висок за монети.
  • При регистриране на обект на екрана автоматично се показва дълбочината.
  • Настройка на дискриминацията – пет диапазона.Настройка на чувствителността: постига се максимална дълбочина при различни почвени условия.
  • Настройка на чувствителноста на металдетектора.
  • Електронно локализиране на обектите в режим всички метали.
  • Индикатор за пад на батериите.
  • Захранване: 2 бр. 9V батерии, които осигуряват 20 часа непрекъсната работа.
  • 23 см водоустойчива концентрична търсеща глава.
  • Водоустойчива кутия на електрониката и дисплея

Купих си този металотърсач, преди около два месеца. Преди това не съм притежавал металотърсач. Първият ден излязох на морския бряг и се върнах в къщи с десет лева на монети, което затвори устата на жена ми, която непрекъснато мърмореше „защо го купи”. В моментът, когато и показах как работи металотърсача и заедно намерихме една брачна халка на около 15 см дълбочина, съпругата ми спря да ми натяква. Това което мога да отбележа за малкото време, което съм го използвал е, че не е подходящ за ползване в солена вода.

Притежавам този металотърсач от около година. Купих го за да заменя след двадесет и пет години White’s 5900. За цената си е много добра машина. Сигналите от монети на 20 см дълбочина са ясни и еднозначни. Усвояването на режима на локализация изисква известна практика, но след това рядко ще ви се наложи да копаете много за да извадите регистрирания от металотърсача обект. Преди около месец намерих 14 карата златен пръстен, с което си изплатих инвестицията в металотърсача.

Притежавам Coinmaster  от няколко месеца и за това време открих много реликви и монети на учудваща дълбочина. Този металотърсач често се сравнява с АСЕ 250. Поканих приятел с такъв металоърсач и Coinmaster  показа по-добри резултати. Асе 150/250 се продават повече защото са на пазара от много години и са известни на хората. Убеден съм, че когато се направи директно сравнение между двата металоърсача, повечето ще изберат White’s, както между впрочем направи моя приятел.

.