М-Scope Печат

M-Scope портативен рамков металдетектор

Това е най-универсалният рамков металдетектор в света.
Когато говорим за портативен говорим за наистина динамична платформа, която може да бъде разположена в рамките на минути, вместо на часове. Само с един оператор M-Scope може да бъде разположен и транспортиран до всяко място в рамките на пет минути. С живот на батерията 40 часа, и маса под 45 килограма и уникалната възможност да се оперира и конфигурира от 1 човек, когато е сгънат, M-Scope е подходящ за наистина динамични решения.

M-Scope е уникално лесен за управление и интуитивен По този начин е редуцирано до максимум времето за обучение, като по този начин операторите се концентрат на основни задачи свързани със сканирането на пътнико-потока вместо да се занимават да наблюдават металдетектора. Контролният панел на M-Scope  е проектиран за интуитивна и лесна работа и има вградена самодиагностика, която уведомява оператора веднага ако възникне ситуация изискващи вашето внимание. M-Scope притежава 100 нива на чувствителност даващи на потребителя безпрецедентен масив от настройки на магнитометъра!

Интелигентен, Динамичен, Ефективен: M-Scope и идеите на Fisher ви предоствят реални решения и реални отговори на тези въпроси: Ако сигурността е ваша отговорност? -  Вие ли сте този, който трябва да обяснява защо?

.